Container huren? Rodebak.nl

Kies hieronder het type container:

4m³ container

Totaalprijs

Meest verhuurd

6m³ container

Totaalprijs

10m³ container

Totaalprijs

Veelgestelde vragen

Welk afval mag ik in de container gooien?

Wij hebben alle soorten afval hieronder opgesomd. Wanneer je klikt op één van de afvalsoorten, kun je zien wat wel en niet in de container mag. Twijfel je over of een bepaald type afval in een bepaalde container mag? Neem dan gerust contact met ons op via 053-4340404 of info@rodebak.nl.

Bouw- en sloopafval
Restafval
Puin afval
Groenafval
Houtafval
Dakafval

Je kan hier direct online een van onze containers bestellen!

Kan ik ook zelf mijn afval naar jullie brengen?

Ja, dat kan! Onze vestiging in Enschede aan de Kanaalstraat 255 heeft een eigen afvalbrengpunt waar je zelf jouw afval naar toe kan brengen. Dit afvalbrengpunt is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07:30 – 17:00 uur en op zaterdag van 8:30 – 14:00 uur.

Je kan vervolgens je auto laten wegen op de weegbrug. Het loket bevindt zich rechts van de weegbrug en hier kan je melden welk afval je komt brengen. Vervolgens rijd je door en kan je het afval storten op de daarvoor bestemde plekken. Op de terugweg laat je jouw auto opnieuw wegen op de weegbrug. Na de weging reken je af bij het loket.

Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden?

Nee! Je betaalt een all-in tarief voor de container. Dit houdt in dat alle kosten in de prijs zijn meegenomen. In ons tarief zit verwerkt:

– Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer;
– Het verwerkend van het afval;
– De BTW;
– Vier weken huur.

Wil je de container op een specifieke tijd laten brengen of halen? Dan bereken wij extra transportkosten. Benieuwd wat deze kosten voor jouw locatie bedragen? Neem gerust contact op met een van onze collega’s via 053-4340404 of info@rodebak.nl!

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen en/of ophalen van de container?

Indien je kiest voor een contante betaling of per pin, dien je altijd aanwezig te zijn bij het plaatsen van de afvalcontainer. Kun je onverhoopt toch niet aanwezig zijn? Geef ons dit minimaal 24 uur van te voren door, zodat de betaling nog via de bank kan worden voldaan. Je kan hiervoor telefonisch contact opnemen met ons via 053-4340404. Indien wij niet op de hoogte worden gebracht of geen betaling hebben ontvangen, ontvang je een rekening voor een loze rit. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw locatie.

Indien de container online is betaald via iDeal, hoef je niet per se aanwezig te zijn. Wij adviseren wel om aanwezig te zijn. Je bent dan in de gelegenheid om exact de gewenste locatie van de container aan te geven. Mocht het nou echt niet mogelijk zijn om fysiek aanwezig te zijn, is het ook mogelijk om telefonisch toelichting te geven. Onze chauffeur zal je bellen als hij ter plaatse is en in overleg met jou de container op de gewenste locatie plaatsen.

Voor het ophalen van de container hoef je in principe niet aanwezig te zijn. Mocht de container achter een afgesloten hek staan, of er een andere reden zijn waardoor wij niet zelf bij de container kunnen, meld dit dan vooraf. Wij zullen dan eerst bellen voor we de container op komen halen.

Containerverhuur

Wil je een container huren in Enschede of ben je op zoek naar containerverhuur in Hengelo of containerverhuur in Almelo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij leveren door heel Nederland afvalcontainers.

Soorten afval

Een afvalcontainer huren kan met verschillende doeleinden. De één is aan het verbouwen en dan ander is met de tuin bezig. Dit geeft verschillende soorten afval. De soorten afval die wij afvoeren met de container zijn: bouwafval, sloopafval, puin, groenafval, houtafval, grondafval en asbest afval. Weet je niet onder welke categorie jouw afval valt? Kijk bij de soorten afval voor meer informatie. Er staat per soort afval uitgelegd wat er wel en niet in mag. Heb je veel verschillende soorten afval huur dan een bouwafval container, hier kun je nagenoeg alle soorten afval in kwijt. Je bespaart ook veel tijd voor het sorteren van afval.

Gesloten afvalcontainer

Wil je een gesloten afvalcontainer bestellen? Naast onze gewone containers, hebben wij ook gesloten containers in ons assortiment. Wij noemen deze ook wel onze containerhuisjes. Doordat je deze met een (eigen) slot kan afsluiten, kan er geen ongewenst afval in komen. Wij kunnen deze leveren in een formaat van 10m³. Benieuwd hoe deze huisjes eruit zien? Klik dan hier

Maten afvalcontainers

Wij bieden verschillende soorten containers aan, zo hebben we kleine en grote containers in ons assortiment. Je kan kiezen uit verschillende maten afvalcontainers. De maten die wij aanbieden zijn: 4m³, 6m³, 10m³, 12m³, 25m³ en 40m³. Door onze verschillende maten afvalcontainers kun je altijd een passende maat vinden voor je werkzaamheden. De meest gekozen maat is een container van 6m³. Heb je teveel bouwafval, sloopafval, puinafval, groenafval, houtafval, grondafval of asbestafval? Bestel dan snel jouw container online in de webshop en maak gebruik van onze containerverhuur. Heb je vragen over de maten of de soorten afval dan kan je ons altijd bereiken op 053 – 434 04 04.