Goedkoop afval storten bij Rodebak.nl – Jouw afvalbrengpunt in Enschede

Heb je niet genoeg afval om een van onze containers te vullen? Wij hebben ook een afvalbrengpunt op onze locatie in Enschede, waar je zelf afval kunt komen storten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hiervoor bij ons terecht!

Iedereen in Enschede betaalt per lediging van zijn/haar kliko/otto. Hierbij wordt niet gekeken naar hoe zwaar of welk afval er in de otto zit. Bij ons betaal je echter voor wat je brengt. Op de prijslijst vind je de prijzen voor de verschillende soorten afval.

Wat moet je doen?

Breng je afval tijdens onze openingstijden naar Kanaalstraat 255 te Enschede;
Laat je auto wegen op de weegbrug. Het loket bevindt zich rechts van je. Meld hier welk afval je komt brengen;
Je kunt doorrijden en je afval storten op de daarvoor bestemde plekken;
Laat je auto opnieuw wegen op de weegbrug en reken af bij het loket!

Veelgestelde vragen

Welk afval mag ik in de container gooien?

Wij hebben alle soorten afval hieronder opgesomd. Wanneer je klikt op één van de afvalsoorten, kun je zien wat wel en niet in de container mag. Twijfel je over of een bepaald type afval in een bepaalde container mag? Neem dan gerust contact met ons op via 053-4340404 of info@rodebak.nl.

Bouw- en sloopafval
Restafval
Puin afval
Groenafval
Houtafval
Dakafval

Je kan hier direct online een van onze containers bestellen!

Ik heb te veel afval, wat nu?

Om veiligheidsredenen en de capaciteit van onze vrachtwagens, mag de container niet worden overbeladen. Het afval mag tot 20 centimeter boven de container uitkomen.

Heb je meer afval? Dan kan je een nieuwe container bestellen en in het opmerkingenveld aangeven dat je een volle container klaar hebt staan. Wij kunnen de volle container mee terugnemen bij het plaatsen van de nieuwe container.

Mocht het zo zijn dat je nog meer afval hebt, maar hier geen container mee kan vullen. Je kan dan ook zelf je afval naar het afvalbrengpunt van Rodebak.nl brengen. Wij zijn gevestigd aan de Kanaalstraat 255 in Enschede.

Heb je vragen over ons afvalbrengpunt? Neem gerust contact met ons op via 053-4340404 of info@rodebak.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden?

Nee! Je betaalt een all-in tarief voor de container. Dit houdt in dat alle kosten in de prijs zijn meegenomen. In ons tarief zit verwerkt:

– Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer;
– Het verwerkend van het afval;
– De BTW;
– Vier weken huur.

Wil je de container op een specifieke tijd laten brengen of halen? Dan bereken wij extra transportkosten. Benieuwd wat deze kosten voor jouw locatie bedragen? Neem gerust contact op met een van onze collega’s via 053-4340404 of info@rodebak.nl!

Wordt mijn container vanzelf weer opgehaald?

De container wordt niet vanzelf opgehaald wanneer de huurtermijn is verstreken. Wij ontvangen graag bericht wanneer een container vol is en deze kan worden opgehaald. Is het gewenst dat de container op een specifieke datum wordt opgehaald? Geef dit dan twee werkdagen van te voren door via 053-4340404.