6m3 container huren

Afvalcontainer voor 6m3 afval huren
container enschede

Afmetingen 6m3:
L x B x H = 365cm x 172cm x 110cm
Laagste vulhoogte: 70cm
Ruimte vrijhouden: 1 parkeerplaats en ruimte voor de vrachtwagen (circa 8 meter) om de container te kunnen plaatsen/halen.

Wij bezorgen containers in heel Nederland.

6m3 container meest gewild

De 6m3 container is onze meest gewilde afvalcontainer! Hier kun je het meeste afval voor kleine verbouwingen in kwijt. Om je een beeld te geven: 1m3 staat ongeveer gelijk aan 13 kruiwagens. Voor deze container moet je een ruimte vrijhouden ter grootte van een parkeerplaats. De afvalcontainer mag geladen worden tot maximaal 20cm boven de rand.

Bouw/sloop

Alle afvalstoffen die vrijkomen tijdens het (ver)bouwen of slopen van jouw woning.

390,-

Bestel 6m³

Puin

Alleen steenachtige materialen.

175,-

Bestel 6m³

Groen

Uit jouw tuin maar geen compost, grond, boomstammen of vervuild tuinafval.

200,-

Bestel 6m³

Hout

Hard- en zachtboard. MDF en spaanplaat. Houten meubels vrij van andere afvalstoffen.

240,-

Bestel 6m³

Ander maat, of ander soort afval? Klik op de links hieronder voor meer informatie:

6m3 container meest gewild

Afvalcontainer 6m3

Op zoek naar een afvalcontainer? De 6m3 afvalcontainer is de meest bestelde maat afvalcontainer bij ons. De afvalcontainer 6m3 is te bestellen voor verschillende afvalstromen, zoals Restafval, Bouw/Sloop, Hout, Groen, Puin en Grond. Een 6m3 afvalcontainer voor bouw- en sloopafval wordt het meeste besteld. In een bouw- en sloopafval afvalcontainer mogen namelijk alle afvalstromen m.u.v. voedselresten, asbest, grond (Max. 5% grond is toegestaan).
Je kunt bij ons voor de volgende afvalstromen een 6m3 container bestellen:
– Bouw & sloop afval;
– Restafval;
– Houtafval;
– Puinafval;
– Grondafval;
– Groenafval.

Heb je afval waarover je twijfelt of het in onze afvalcontainer mag? Bel gerust naar 053 434 04 04.
Een 6m3 afvalcontainer is zeer geschikt voor kleine tot middelmatige sloopwerkzaamheden of klussen. Voor werkzaamheden in de tuin of badkamer kan een 6m3 afvalcontainer ook goed van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan oude badkamertegels die vrij komen uit een badkamer of veel groenafval na het snoeien van een paar struiken. Voor bedrijven is een 6m3 afvalcontainer ook een gebruikelijke maat. De container mag tot 20cm over de rand gevuld worden. Als de container hoger opgepakt wordt, is het voor de chauffeurs niet veilig te vervoeren op de vrachtwagen. In dit soort gevallen kan het zijn dat je wat afval van de container af moet halen of dat er een nieuwe container moet komen voor het overige afval. Heb je geen kleine of middelmatige klus? Voor grotere klussen kun je beter kiezen voor een 10m3 container of nog grotere maten.

Onze afvalcontainers in de maat 4m3, 6m3 en 10m3 hebben een all-in prijs.
Dit betekent inclusief:
– Transport;
– 4 weken huur;
– Afvoer van het afval;
– BTW.

Wat gebeurt er met het afval wanneer de container wordt opgehaald?

Nadat je een 6m3 afvalcontainer hebt besteld, wordt deze container zo snel mogelijk bij jou geplaatst. Houdt er rekening mee dat het minimaal 1 werkdag kan duren voor de container geplaatst wordt. Als de 6m3 container bij je geplaatst is, mag deze maximaal 4 weken blijven staan. Wil je de container langer gebruiken of is jouw container vol? Je kunt ons hiervoor bellen via het telefoonnummer 053 434 04 04.

Nadat de 6m3 container weer is opgehaald, wordt deze naar ons afval depot gebracht. Hier wordt het bouw- en sloopafval gesorteerd tot dat alle afvalstromen apart liggen. De bouw- en sloopcontainers is onze duurste container omdat dit afval bij ons afvaldepot nog weer gescheiden moet worden. Hout, puin, grond en groencontainers zijn goedkoper omdat hier een kleiner of geen scheidingsproces plaatsvindt. Puincontainers worden geleegd bij het puin, houtcontainers geleegd bij hout, groenafval bij het groenafval, grondafval bij het grond afval. Let op: grondafval container kan alleen besteld worden in de maten 4m3 en 6m3 afvalcontainer. Er kan geen grondafvalcontainer besteld worden in de maat 10m3, omdat grondafval in grote hoeveelheden te zwaar kan worden voor onze vrachtwagens. Wil je toch meer grondafval afvoeren dan 6m3? Je kan er dan voor kiezen om twee 6m3 afvalcontainers te huren of om voor onze grotere maten te kiezen. De grote maten containers worden gebracht en gehaald met een grotere vrachtwagen waardoor wel grotere hoeveelheden grond afgevoerd kunnen worden. Voor prijzen van grote containers kun je bellen naar 053 – 434 04 04. Vanuit ons afval depot worden alle afvalstromen weer afgevoerd naar andere verwerkingsbedrijven.

Heb je vragen over onze containers? Je kan altijd bellen naar 053 434 04 04, dan helpen we je graag verder.

Wil je een afvalcontainer 6m3 bestellen? Klik op de containers boven aan deze pagina.