Container huren in Almelo

Wij plaatsen onze containers ook in Almelo! Kies op deze pagina het formaat en/of het soort afval waarvoor je een container nodig hebt, dan zorgen wij ervoor dat de Rode Bak snel voor jouw deur staat.

Kies hieronder het type container:

Onze prijzen zijn all-in, dus inclusief:
  • Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer
  • Het verwerken van het afval (ongeacht gewicht)
  • Inclusief BTW
  • Tot 4 weken container laten staan

4m³ container

Totaalprijs

meest verhuurd

6m³ container

Totaalprijs

10m³ container

Totaalprijs

Container huren Almelo

Snel, makkelijk en goedkoop. Via Rodebak huur je zo’n container in Almelo! Ondanks de scherpe prijzen vinden wij goede communicatie en nette medewerkers erg belangrijk. Je kunt dan ook altijd contact met ons opnemen over jouw vragen of wensen. Wij zorgen dat een ervaren en betrouwbare chauffeur de container naar je toe brengt en in goed overleg met jou de container op de gewenste plaats zet.

Je besteld een container in Almelo makkelijk en snel door hier boven een keuze te maken voor de containergrootte en soort afval. De genoemde prijzen zijn allemaal inclusief transport van en naar Almelo. De container mag bovendien 4 weken blijven staan. Langer nodig? Geen probleem, maar neem dan even contact met ons op.

Container nodig in de buurt van Almelo? Geen probleem, wij leveren containers tot 25 kilometer rondom Enschede. Valt jouw locatie daar net buiten? Dan kunnen we altijd iets regelen.

Contact

Iedere klus en iedere situatie is anders. Weet je niet welke container je nodig hebt of welk afval erin mag? Bel ons dan op 053 – 434 04 04 of mail ons op info@rodebak.nl voor gratis advies.

Heb je meer afval dan verwacht?

Je mag de afvalcontainer tot maximaal 20 cm boven de rand beladen, heb je alsnog teveel afval? Je kan dan nog een container bestellen of zelf je afval komen storten bij ons aan de Kanaalstraat 255 in Enschede.

Vergunning plaatsen voor container

Per gemeente is het verschillend of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Voor kleinere dorpen heb je meestal geen vergunning nodig. Controleer in je eigen gemeente of dit wel of niet nodig is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen.

Veelgestelde vragen

Kan ik een container met zand bestellen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Kan ik ook zelf mijn afval naar jullie brengen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Ik heb te veel afval, wat nu?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.