Container huren in Enschede en omgeving

Enschede is onze thuisbasis vanwaar we razendsnel de afvalcontainer aan je kunnen leveren.

Kies hieronder het type container:

Onze prijzen zijn all-in, dus inclusief:
  • Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer
  • Het verwerken van het afval (ongeacht gewicht)
  • Inclusief BTW
  • Tot 4 weken container laten staan

4m³ container

Totaalprijs

meest verhuurd

6m³ container

Totaalprijs

10m³ container

Totaalprijs

Container huren Enschede

Heb je meer afval dan 10m3? Geen probleem. Wij kunnen leveren ook grotere afvalcontainers in Enschede. Deze kan je alleen niet online bestellen. Bel ons om deze te bestellen op 053 – 434 04 04 of mail ons op info@rodebak.nl.

Regelmatig afval afvoeren in Enschede? Ook daar hebben wij een oplossing voor; je kunt via ons ook rolcontainers huren. Deze afvalcontainers zijn van kunststof of metaal en hebben wieltjes. Je kunt een rolcontainer tot 1600L bestellen.

Heb je al een container gehuurd maar is deze toch te klein? Rodebak wisselt dan zo snel mogelijk je volle container in Enschede voor een lege. Je kunt direct weer door.

Rodebak kan een container leveren die op slot kan. Dit zogenaamde “huisje” is een 10m3 container, maar dan met een dak erop. Ook deze container kan Rodebak leveren in Enschede. Deze container is vooral aan te raden als je vertrouwelijk afval wilt afvoeren. Meer soorten afval? Rodebak kan allerlei soorten containers en soorten afval regelen in Enschede.

Zand en container huren Enschede?

Omdat Rodebak onderdeel is van Haverkamp in Enschede kun je hiervan profiteren. Zo is bijvoorbeeld ook Zandnodig.nl onderdeel van Haverkamp. Wil je dus een container bestellen in Enschede maar heb je bijvoorbeeld ook zand nodig? Vraag dan eens naar de mogelijkheden om dit te combineren. Haverkamp staat bovendien bekend om het uitgebreide dienstenpakket met onder andere; glasbewassing, schoonmaak en schilderwerk. Ook dergelijke combi’s zijn mogelijk bij jouw afvalcontainer in Enschede. meer info: 053- 434 04 04.

Heb je meer afval dan verwacht?

Je mag de afvalcontainer tot maximaal 20 cm boven de rand beladen, heb je alsnog teveel afval? Je kan dan nog een container bestellen of zelf je afval komen storten bij ons aan de Kanaalstraat 255 in Enschede.

Vergunning plaatsen voor container

Per gemeente is het verschillend of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Voor kleinere dorpen heb je meestal geen vergunning nodig. Controleer in je eigen gemeente of dit wel of niet nodig is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen.

Veelgestelde vragen

Kan ik een container met zand bestellen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Kan ik ook zelf mijn afval naar jullie brengen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Ik heb te veel afval, wat nu?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.