Container huren in Haaksbergen

Container nodig in Haaksbergen? Bestel bij Rodebak.nl en we plaatsen jouw container de volgende werkdag! Zeker in een plaats als Haaksbergen is er behoefte aan een betrouwbare partner voor het verhuren van containers voor scherpe en eerlijke prijzen. Bij Rodebak.nl ben je dan op de juiste plek. Kijk gerust naar onze reviews om een beter beeld te krijgen hoe wij werken.

Kies hieronder het type container:

Onze prijzen zijn all-in, dus inclusief:
  • Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer
  • Het verwerken van het afval (ongeacht gewicht)
  • Inclusief BTW
  • Tot 4 weken container laten staan

4m³ container

Totaalprijs

meest verhuurd

6m³ container

Totaalprijs

10m³ container

Totaalprijs

Container huren Haaksbergen

Een container bestellen in Haaksbergen is makkelijk. Je kiest hierboven het soort afval en de grootte van de container. Twijfel je over welk formaat je nodig hebt?  Bel ons om voor advies via 053 – 434 04 04 of mail ons op info@rodebak.nl.

Je kunt twee opties kiezen om jouw container te betalen; direct via iDeal, of bij plaatsing van de container in Haaksbergen. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW, transport, en verwerking van het afval. Je mag 4 weken de container in Haaksbergen laten staan. Toch langer nodig? Neem dan even contact met RodeBak.

Als je de bestelling hebt afgerond zorgen wij dat de container in Haaksbergen op uw aangegeven dag en dagdeel geplaatst wordt. Als jezelf aanwezig bent op locatie kun je in overleg met de chauffeur aangeven waar de container exact moet komen. Kun jezelf niet aanwezig zijn en heb je al online betaald? Dan kun je RodeBak bellen om de exacte locatie te bespreken of de plek te markeren (bijvoorbeeld met duct-tape/stoepkrijt).

Openingstijden en de prijslijst

Bij de bevestiging van jouw bestelling ontvang je een link. Zodra je de container vol hebt kun je op deze link klikken. Wij halen de container in Haaksbergen dan zo spoedig mogelijk weer op. RodeBak verzorgd de verdere verwerking van het afval. De container wordt bij ons op het terrein gestort, uitgesorteerd en vervolgens worden de afvalstoffen zoveel mogelijk gerecycled.

Heb je meer afval dan verwacht?

Je mag de afvalcontainer tot maximaal 20 cm boven de rand beladen, heb je alsnog teveel afval? Je kan dan nog een container bestellen of zelf je afval komen storten bij ons aan de Kanaalstraat 255 in Enschede.

Vergunning plaatsen voor container

Per gemeente is het verschillend of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Voor kleinere dorpen heb je meestal geen vergunning nodig. Controleer in je eigen gemeente of dit wel of niet nodig is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen.

Veelgestelde vragen

Kan ik een container met zand bestellen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Kan ik ook zelf mijn afval naar jullie brengen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Ik heb te veel afval, wat nu?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.