Container huren in Hengelo

Verbouwen, klussen of opruimen in Hengelo en een container nodig voor je afval? Bestel bij ons makkelijk en snel jouw afvalcontainer:

Kies hieronder het type container:

Onze prijzen zijn all-in, dus inclusief:
  • Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer
  • Het verwerken van het afval (ongeacht gewicht)
  • Inclusief BTW
  • Tot 4 weken container laten staan

4m³ container

Totaalprijs

Meest verhuurd

6m³ container

Totaalprijs

10m³ container

Totaalprijs

Container huren Hengelo

Je kunt een afvalcontainer in Hengelo bestellen in de bovengenoemde afmetingen. Heb je meer afval? Geen probleem. Je kunt bij Rodebak ook grotere containers in Hengelo huren. Bijvoorbeeld een 12m3, 25m3 of 40m3. Deze kan je telefonisch bestellen via 053 – 434 04 04 of via info@rodebak.nl.

Als je nu een container in Hengelo besteld en kiest voor de optie “zo snel mogelijk” kunnen wij hem tijdens kantooruren vaak al binnen een paar uur bezorgen. Je kunt ook kiezen voor een bepaalde dag waarop je de container wilt krijgen. Bovendien kun je aangeven of je de Rodebak ’s morgens of ’s middags geplaatst wilt hebben.

Container vol? Bel ons of gebruik de ophaal-link die je in de bevestigingsmail krijgt en we halen de container zo snel mogelijk weer op. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW, je mag de container in Hengelo vier weken laten staan, het transport en het verwerken van het afval is inbegrepen. Als u container is opgehaald wordt deze bij ons gestort, uitgesorteerd en dan per afvalstroom zoveel mogelijk gerecycled.

Heb je meer afval dan verwacht?

Je mag de afvalcontainer tot maximaal 20 cm boven de rand beladen, heb je alsnog teveel afval? Je kan dan nog een container bestellen of zelf je afval komen storten bij ons aan de Kanaalstraat 255 in Enschede.

Vergunning plaatsen voor container

Per gemeente is het verschillend of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Voor kleinere dorpen heb je meestal geen vergunning nodig. Controleer in je eigen gemeente of dit wel of niet nodig is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen.

Je kunt zowel bedrijfsmatig als particulier een container huren bij Rodebak. Na het online betalen ontvang je een digitale factuur. Na uw bestelling ontvang je een mail van feedbackcompany waar gevraagd wordt na een beoordeling. Wat vond je van de container, de service of de prijs? Laat het ons weten. Vragen en opmerkingen kun je ook telefonisch of per mail doorgeven via info@rodebak.nl.

Veelgestelde vragen

Welk afval mag ik in de container gooien?

Wij hebben alle soorten afval hieronder opgesomd. Wanneer je klikt op één van de afvalsoorten, kun je zien wat wel en niet in de container mag. Twijfel je over of een bepaald type afval in een bepaalde container mag? Neem dan gerust contact met ons op via 053-4340404 of info@rodebak.nl.

Bouw- en sloopafval
Restafval
Puin afval
Groenafval
Houtafval
Dakafval

Je kan hier direct online een van onze containers bestellen!

Ik heb te veel afval, wat nu?

Om veiligheidsredenen en de capaciteit van onze vrachtwagens, mag de container niet worden overbeladen. Het afval mag tot 20 centimeter boven de container uitkomen.

Heb je meer afval? Dan kan je een nieuwe container bestellen en in het opmerkingenveld aangeven dat je een volle container klaar hebt staan. Wij kunnen de volle container mee terugnemen bij het plaatsen van de nieuwe container.

Mocht het zo zijn dat je nog meer afval hebt, maar hier geen container mee kan vullen. Je kan dan ook zelf je afval naar het afvalbrengpunt van Rodebak.nl brengen. Wij zijn gevestigd aan de Kanaalstraat 255 in Enschede.

Heb je vragen over ons afvalbrengpunt? Neem gerust contact met ons op via 053-4340404 of info@rodebak.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden?

Nee! Je betaalt een all-in tarief voor de container. Dit houdt in dat alle kosten in de prijs zijn meegenomen. In ons tarief zit verwerkt:

– Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer;
– Het verwerkend van het afval;
– De BTW;
– Vier weken huur.

Wil je de container op een specifieke tijd laten brengen of halen? Dan bereken wij extra transportkosten. Benieuwd wat deze kosten voor jouw locatie bedragen? Neem gerust contact op met een van onze collega’s via 053-4340404 of info@rodebak.nl!

Wordt mijn container vanzelf weer opgehaald?

De container wordt niet vanzelf opgehaald wanneer de huurtermijn is verstreken. Wij ontvangen graag bericht wanneer een container vol is en deze kan worden opgehaald. Is het gewenst dat de container op een specifieke datum wordt opgehaald? Geef dit dan twee werkdagen van te voren door via 053-4340404.