Container huren in Losser

Rodebak.nl bezorgt jouw afvalcontainer ook in Losser en omstreken op het gewenste adres. Op deze pagina kun je kiezen welke container het best past bij jouw af te voeren materiaal.

Kies hieronder het type container:

Onze prijzen zijn all-in, dus inclusief:
  • Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer
  • Het verwerken van het afval (ongeacht gewicht)
  • Inclusief BTW
  • Tot 4 weken container laten staan

4m³ container

Totaalprijs

Meest verhuurd

6m³ container

Totaalprijs

10m³ container

Totaalprijs

Container huren Losser

Hierboven kun je de drie meest bestelde containers in Losser huren. Je klikt hiervoor op bestel bij je gewenste container en soort afval. Heb je een groter formaat container nodig? Geen probleem, neem dan even contact met ons op via 053 – 434 04 04 of info@rodebak.nl.

Per soort klus die gaat doen komen er verschillende afvalstromen vrij, zoals; puinafval, groenafval, bouwafval of grondafval. Sommige afvalsoorten zijn goedkoper dan andere. Dit heeft te maken met de verwerkingsmethode en in hoeverre het afval gerecycled kan worden. Rodebak heeft tien verschillende recycleprocessen zodat jouw afval zo min mogelijk het milieu belast.

Wil je morgen nog een container in Losser? Bestel dan direct online jouw container. Je kunt ervoor kiezen via iDeal te betalen of bij het bezorgen van de afvalcontainer. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW, het transport van en naar Losser, je mag de container 4 weken laten staan en het verwerken van het afval is ook in de prijs opgenomen. Je besteld dus goedkoop, snel en makkelijk een afvalcontainer in Losser!

Meer weten over de voordelen van Rodebak? Neem dan contact met ons op. Telefonisch via 053 – 434 04 04 of via info@rodebak.nl. Vragen over het bestellen van een container in Losser, de juiste container of andere dingen? Wij adviseren je graag!

Zand en container huren Enschede?

Omdat Rodebak onderdeel is van Haverkamp in Enschede kun je hiervan profiteren. Zo is bijvoorbeeld ook Zandnodig.nl onderdeel van Haverkamp. Wil je dus een container bestellen in Enschede maar heb je bijvoorbeeld ook zand nodig? Vraag dan eens naar de mogelijkheden om dit te combineren. Haverkamp staat bovendien bekend om het uitgebreide dienstenpakket met onder andere; glasbewassing, schoonmaak en schilderwerk. Ook dergelijke combi’s zijn mogelijk bij jouw afvalcontainer in Enschede. meer info: 053- 434 04 04.

Heb je meer afval dan verwacht?

Je mag de afvalcontainer tot maximaal 20 cm boven de rand beladen, heb je alsnog teveel afval? Je kan dan nog een container bestellen of zelf je afval komen storten bij ons aan de Kanaalstraat 255 in Enschede.

Vergunning plaatsen voor container

Per gemeente is het verschillend of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Voor kleinere dorpen heb je meestal geen vergunning nodig. Controleer in je eigen gemeente of dit wel of niet nodig is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen.

Veelgestelde vragen

Welk afval mag ik in de container gooien?

Wij hebben alle soorten afval hieronder opgesomd. Wanneer je klikt op één van de afvalsoorten, kun je zien wat wel en niet in de container mag. Twijfel je over of een bepaald type afval in een bepaalde container mag? Neem dan gerust contact met ons op via 053-4340404 of info@rodebak.nl.

Bouw- en sloopafval
Restafval
Puin afval
Groenafval
Houtafval
Dakafval

Je kan hier direct online een van onze containers bestellen!

Ik heb te veel afval, wat nu?

Om veiligheidsredenen en de capaciteit van onze vrachtwagens, mag de container niet worden overbeladen. Het afval mag tot 20 centimeter boven de container uitkomen.

Heb je meer afval? Dan kan je een nieuwe container bestellen en in het opmerkingenveld aangeven dat je een volle container klaar hebt staan. Wij kunnen de volle container mee terugnemen bij het plaatsen van de nieuwe container.

Mocht het zo zijn dat je nog meer afval hebt, maar hier geen container mee kan vullen. Je kan dan ook zelf je afval naar het afvalbrengpunt van Rodebak.nl brengen. Wij zijn gevestigd aan de Kanaalstraat 255 in Enschede.

Heb je vragen over ons afvalbrengpunt? Neem gerust contact met ons op via 053-4340404 of info@rodebak.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden?

Nee! Je betaalt een all-in tarief voor de container. Dit houdt in dat alle kosten in de prijs zijn meegenomen. In ons tarief zit verwerkt:

– Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer;
– Het verwerkend van het afval;
– De BTW;
– Vier weken huur.

Wil je de container op een specifieke tijd laten brengen of halen? Dan bereken wij extra transportkosten. Benieuwd wat deze kosten voor jouw locatie bedragen? Neem gerust contact op met een van onze collega’s via 053-4340404 of info@rodebak.nl!

Wordt mijn container vanzelf weer opgehaald?

De container wordt niet vanzelf opgehaald wanneer de huurtermijn is verstreken. Wij ontvangen graag bericht wanneer een container vol is en deze kan worden opgehaald. Is het gewenst dat de container op een specifieke datum wordt opgehaald? Geef dit dan twee werkdagen van te voren door via 053-4340404.