Container huren in Losser

Rodebak.nl bezorgt jouw afvalcontainer ook in Losser en omstreken op het gewenste adres. Op deze pagina kun je kiezen welke container het best past bij jouw af te voeren materiaal.

Kies hieronder het type container:

Onze prijzen zijn all-in, dus inclusief:
  • Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer
  • Het verwerken van het afval (ongeacht gewicht)
  • Inclusief BTW
  • Tot 4 weken container laten staan

4m³ container

Totaalprijs

meest verhuurd

6m³ container

Totaalprijs

10m³ container

Totaalprijs

Container huren Losser

Hierboven kun je de drie meest bestelde containers in Losser huren. Je klikt hiervoor op bestel bij je gewenste container en soort afval. Heb je een groter formaat container nodig? Geen probleem, neem dan even contact met ons op via 053 – 434 04 04 of info@rodebak.nl.

Per soort klus die gaat doen komen er verschillende afvalstromen vrij, zoals; puinafval, groenafval, bouwafval of grondafval. Sommige afvalsoorten zijn goedkoper dan andere. Dit heeft te maken met de verwerkingsmethode en in hoeverre het afval gerecycled kan worden. Rodebak heeft tien verschillende recycleprocessen zodat jouw afval zo min mogelijk het milieu belast.

Wil je morgen nog een container in Losser? Bestel dan direct online jouw container. Je kunt ervoor kiezen via iDeal te betalen of bij het bezorgen van de afvalcontainer. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW, het transport van en naar Losser, je mag de container 4 weken laten staan en het verwerken van het afval is ook in de prijs opgenomen. Je besteld dus goedkoop, snel en makkelijk een afvalcontainer in Losser!

Meer weten over de voordelen van Rodebak? Neem dan contact met ons op. Telefonisch via 053 – 434 04 04 of via info@rodebak.nl. Vragen over het bestellen van een container in Losser, de juiste container of andere dingen? Wij adviseren je graag!

Zand en container huren Enschede?

Omdat Rodebak onderdeel is van Haverkamp in Enschede kun je hiervan profiteren. Zo is bijvoorbeeld ook Zandnodig.nl onderdeel van Haverkamp. Wil je dus een container bestellen in Enschede maar heb je bijvoorbeeld ook zand nodig? Vraag dan eens naar de mogelijkheden om dit te combineren. Haverkamp staat bovendien bekend om het uitgebreide dienstenpakket met onder andere; glasbewassing, schoonmaak en schilderwerk. Ook dergelijke combi’s zijn mogelijk bij jouw afvalcontainer in Enschede. meer info: 053- 434 04 04.

Heb je meer afval dan verwacht?

Je mag de afvalcontainer tot maximaal 20 cm boven de rand beladen, heb je alsnog teveel afval? Je kan dan nog een container bestellen of zelf je afval komen storten bij ons aan de Kanaalstraat 255 in Enschede.

Vergunning plaatsen voor container

Per gemeente is het verschillend of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Voor kleinere dorpen heb je meestal geen vergunning nodig. Controleer in je eigen gemeente of dit wel of niet nodig is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen.

Veelgestelde vragen

Kan ik een container met zand bestellen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Kan ik ook zelf mijn afval naar jullie brengen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Ik heb te veel afval, wat nu?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.