Container huren in Oldenzaal

Woon je in of rondom Oldenzaal en heb je een container nodig? Ook in Oldenzaal en omstreken plaatst Rodebak.nl. Maak op deze pagina een keuze voor soort afval en grootte.

Kies hieronder het type container:

Onze prijzen zijn all-in, dus inclusief:
  • Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer
  • Het verwerken van het afval (ongeacht gewicht)
  • Inclusief BTW
  • Tot 4 weken container laten staan

4m³ container

Totaalprijs

meest verhuurd

6m³ container

Totaalprijs

10m³ container

Totaalprijs

Container huren Oldenzaal

Rodebak heeft voor jou de drie meest bestelde containers in Oldenzaal hierboven staan! Deze containers hebben de ruimte nodig van circa één parkeerplaats. Voor zowel particuliere als bedrijfsmatige verbouwingen en klussen kun je één van deze containers direct online bestellen. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken.

Je kunt jouw container in Oldenzaal op twee manieren betalen. Of direct online via iDeal, of bij de plaatsing van de container. De genoemde prijzen zijn inclusief het transport van en naar Oldenzaal, de BTW, de verwerking van het afval en 4 weken huur van de container. Geen onverwachte kosten, duidelijk en all-in!

Wij bezorgen containers in heel Twente. Of in kilometers gesproken; 25km rondom Enschede. Woon je bijvoorbeeld net buiten Oldenzaal, maar wil je toch een container bestellen? Geen probleem, je kunt gewoon van onze service gebruik maken. Bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Rodebak biedt je naast deze drie containers in Oldenzaal ook nog grotere containers. Wil je van deze optie gebruik maken? Neem dan contact  met ons op. Problemen met het bestellen of vragen over de containers of het afval? Je kunt ons bereiken via 053 – 434 04 04 of info@rodebak.nl.

Heb je meer afval dan verwacht?

Je mag de afvalcontainer tot maximaal 20 cm boven de rand beladen, heb je alsnog teveel afval? Je kan dan nog een container bestellen of zelf je afval komen storten bij ons aan de Kanaalstraat 255 in Enschede.

Vergunning plaatsen voor container

Per gemeente is het verschillend of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Voor kleinere dorpen heb je meestal geen vergunning nodig. Controleer in je eigen gemeente of dit wel of niet nodig is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen.

Veelgestelde vragen

Kan ik een container met zand bestellen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Kan ik ook zelf mijn afval naar jullie brengen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Ik heb te veel afval, wat nu?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.