Container huren in Overdinkel

Rodebak.nl levert containers overal in Overdinkel en omstreken. Heb je dus afval dat je wilt afvoeren in deze regio? Bestel dan bij ons de container die je nodig hebt.

Kies hieronder het type container:

Onze prijzen zijn all-in, dus inclusief:
  • Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer
  • Het verwerken van het afval (ongeacht gewicht)
  • Inclusief BTW
  • Tot 4 weken container laten staan

4m³ container

Totaalprijs

meest verhuurd

6m³ container

Totaalprijs

10m³ container

Totaalprijs

Container huren Overdinkel

Rodebak levert al haar type afvalcontainers in Overdinkel. Je kunt dus kiezen voor een 4m3, 6m3 of 10m3 container voor alle typen afval in Overdinkel en omgeving.

Houd met het uitkiezen van het formaat container rekening met de grootte ervan. Je dient in ieder geval één parkeerplaats qua ruimte vrij te houden. De container wordt naar Overdinkel gebracht met een vrachtwagen. Die moet uiteraard de mogelijkheid hebben de vrijgehouden ruimte te bereiken.

Je besteld een container in Overdinkel door in het bestelproces de adresgegevens in te voeren. Indien gewenst kunnen wij zodra de container onderweg is naar je contact opnemen zodat je ter plaatse aanwezig kunt zijn. Je kunt dan aangeven waar de container exact moet komen te staan. Kun je hierbij niet aanwezig zijn maar moet de container wel op een bepaalde plek komen te staan? Markeer deze plek dan met bijvoorbeeld een kruis van tape.

Heb je meer afval dan verwacht?

Je mag de afvalcontainer tot maximaal 20 cm boven de rand beladen, heb je alsnog teveel afval? Je kan dan nog een container bestellen of zelf je afval komen storten bij ons aan de Kanaalstraat 255 in Enschede.

Vergunning plaatsen voor container

Per gemeente is het verschillend of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Voor kleinere dorpen heb je meestal geen vergunning nodig. Controleer in je eigen gemeente of dit wel of niet nodig is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen.

Veelgestelde vragen

Kan ik een container met zand bestellen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Kan ik ook zelf mijn afval naar jullie brengen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Ik heb te veel afval, wat nu?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.