Sloopafval container huren

De handigste verbouwingscontainer! Heb je allerlei soorten afval uit bijvoorbeeld een verbouwing? Met onze containers voor bouw- en sloopafval hoef je het niet te sorteren, maar kan je de meeste afvalsoorten direct in de afval container gooien.

Kies hieronder het type container:

Prijzen van onze sloopafval container inclusief
  • Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer
  • Het verwerken van het afval (ongeacht gewicht)
  • Inclusief BTW
  • Tot 4 weken container laten staan

4m³ container

Totaalprijs

Meest verhuurd

6m³ container

Totaalprijs

10m³ container

Totaalprijs

Heb je een combinatie van bovenstaande afvalstoffen of staat jouw afvalstof er niet bij?

Neem dan even contact met ons op: 053 – 434 04 04.

In een sloopafval container mogen praktisch alle gangbare afvalsoorten. In deze container mag hout, ijzer, plastic, glassoorten en meubilair. Er mag zelfs 5% zand in. Bij het vullen van de container hoef je dus niet nauwkeurig op te letten of er toevallig nog een beetje zand aan bijvoorbeeld een kozijn zit. Sloopafval is dus een verzameling van al het afval dat vrijkomt bij een verbouwing of het slopen van een huis of iets dergelijks.

Bij Rodebak.nl is een container met bouwafval zo afgevoerd. Je belt/mailt/bestelt maar en wij zullen zo snel als je wil klaar staan met een container. De prijs van de container is natuurlijk wel wat hoger dan bij gesorteerd afval. Maar bij een verbouwing is het gemak ook belangrijk om de snelheid erin te houden. Het sorteren wordt dan door ons gedaan bij onze afval verwerking.

Veelgestelde vragen

Welk afval mag ik in de container gooien?

Wij hebben alle soorten afval hieronder opgesomd. Wanneer je klikt op één van de afvalsoorten, kun je zien wat wel en niet in de container mag. Twijfel je over of een bepaald type afval in een bepaalde container mag? Neem dan gerust contact met ons op via 053-4340404 of info@rodebak.nl.

Bouw- en sloopafval
Restafval
Puin afval
Groenafval
Houtafval
Dakafval

Je kan hier direct online een van onze containers bestellen!

Ik heb te veel afval, wat nu?

Om veiligheidsredenen en de capaciteit van onze vrachtwagens, mag de container niet worden overbeladen. Het afval mag tot 20 centimeter boven de container uitkomen.

Heb je meer afval? Dan kan je een nieuwe container bestellen en in het opmerkingenveld aangeven dat je een volle container klaar hebt staan. Wij kunnen de volle container mee terugnemen bij het plaatsen van de nieuwe container.

Mocht het zo zijn dat je nog meer afval hebt, maar hier geen container mee kan vullen. Je kan dan ook zelf je afval naar het afvalbrengpunt van Rodebak.nl brengen. Wij zijn gevestigd aan de Kanaalstraat 255 in Enschede.

Heb je vragen over ons afvalbrengpunt? Neem gerust contact met ons op via 053-4340404 of info@rodebak.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden?

Nee! Je betaalt een all-in tarief voor de container. Dit houdt in dat alle kosten in de prijs zijn meegenomen. In ons tarief zit verwerkt:

– Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer;
– Het verwerkend van het afval;
– De BTW;
– Vier weken huur.

Wil je de container op een specifieke tijd laten brengen of halen? Dan bereken wij extra transportkosten. Benieuwd wat deze kosten voor jouw locatie bedragen? Neem gerust contact op met een van onze collega’s via 053-4340404 of info@rodebak.nl!

Wordt mijn container vanzelf weer opgehaald?

De container wordt niet vanzelf opgehaald wanneer de huurtermijn is verstreken. Wij ontvangen graag bericht wanneer een container vol is en deze kan worden opgehaald. Is het gewenst dat de container op een specifieke datum wordt opgehaald? Geef dit dan twee werkdagen van te voren door via 053-4340404.