Indien je kiest voor een contante betaling of per pin, dien je altijd aanwezig te zijn bij het plaatsen van de afvalcontainer. Kun je onverhoopt toch niet aanwezig zijn? Geef ons dit minimaal 24 uur van te voren door, zodat de betaling nog via de bank kan worden voldaan. Je kan hiervoor telefonisch contact opnemen met ons via 053-4340404. Indien wij niet op de hoogte worden gebracht of geen betaling hebben ontvangen, ontvang je een rekening voor een loze rit. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw locatie.

Indien de container online is betaald via iDeal, hoef je niet per se aanwezig te zijn. Wij adviseren wel om aanwezig te zijn. Je bent dan in de gelegenheid om exact de gewenste locatie van de container aan te geven. Mocht het nou echt niet mogelijk zijn om fysiek aanwezig te zijn, is het ook mogelijk om telefonisch toelichting te geven. Onze chauffeur zal je bellen als hij ter plaatse is en in overleg met jou de container op de gewenste locatie plaatsen.

Voor het ophalen van de container hoef je in principe niet aanwezig te zijn. Mocht de container achter een afgesloten hek staan, of er een andere reden zijn waardoor wij niet zelf bij de container kunnen, meld dit dan vooraf. Wij zullen dan eerst bellen voor we de container op komen halen.