Zand kopen doe je snel en gemakkelijk online

Kies hieronder het soort zand, vervolgens is het zand binnen een paar klikken besteld en kan de volgende dag al geleverd worden.

Kies hieronder de hoeveelheid zand:

Prijzen zijn inclusief
  • Het storten van het zand
  • Inclusief BTW

Heb je een combinatie van de bovenstaande afvalstoffen of staat jouw afvalstof er niet bij?

Neem dan even contact met ons op: 053 – 434 04 04.

Meer zand bestellen?

Tot 10m3 kan je direct online bestellen! Voor grotere hoeveelheden kunnen wij een speciale prijs voor je maken. Neem hiervoor contact met ons op via info@zandnodig.nl of 053-4340404.

Online zand kopen

Wil je zand kopen? Als zandnodig.nl leveren wij zand wat je kunt kopen door heel nederland. Je kunt bij ‘zand kopen’ kiezen voor de optie: losgestort of in een container. Je kunt bij het zand kopen kiezen voor verschillende soorten zand. Daarnaast kun je bij zand kopen ook gebruik maken van de container, door deze vol met afval weer op te laten halen. Deze optie is vooral makkelijk als je aan het verbouwen bent en dus ook veel afval krijgt. Bij het kopen van zand kun je kiezen tussen 3 verschillende zandsoorten; je kunt namelijk puin, wit ophoog zand en zwart ophoog zand kopen.

Je kunt bij het kopen van zand zelf aangeven wanneer en hoelaat je jouw zand geleverd wilt hebben. Mocht je een verbouwing plannen over 2 weken, dat is geen probleem. Je kunt jouw gewenste datum en tijd van levering aangeven en direct met iDeal betalen. Je kunt ook kiezen voor de optie: zo snel mogelijk, dan zal het zand gebracht worden binnen 1 werkdag.

Heb je geen idee welk zand je moet kopen? Je kunt altijd contact opnemen met ons voor vrijblijvend advies via 053 – 434 04 04.

Veelgestelde vragen

Welk afval mag ik in de container gooien?

Wij hebben alle soorten afval hieronder opgesomd. Wanneer je klikt op één van de afvalsoorten, kun je zien wat wel en niet in de container mag. Twijfel je over of een bepaald type afval in een bepaalde container mag? Neem dan gerust contact met ons op via 053-4340404 of info@rodebak.nl.

Bouw- en sloopafval
Restafval
Puin afval
Groenafval
Houtafval
Dakafval

Je kan hier direct online een van onze containers bestellen!

Ik heb te veel afval, wat nu?

Om veiligheidsredenen en de capaciteit van onze vrachtwagens, mag de container niet worden overbeladen. Het afval mag tot 20 centimeter boven de container uitkomen.

Heb je meer afval? Dan kan je een nieuwe container bestellen en in het opmerkingenveld aangeven dat je een volle container klaar hebt staan. Wij kunnen de volle container mee terugnemen bij het plaatsen van de nieuwe container.

Mocht het zo zijn dat je nog meer afval hebt, maar hier geen container mee kan vullen. Je kan dan ook zelf je afval naar het afvalbrengpunt van Rodebak.nl brengen. Wij zijn gevestigd aan de Kanaalstraat 255 in Enschede.

Heb je vragen over ons afvalbrengpunt? Neem gerust contact met ons op via 053-4340404 of info@rodebak.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden?

Nee! Je betaalt een all-in tarief voor de container. Dit houdt in dat alle kosten in de prijs zijn meegenomen. In ons tarief zit verwerkt:

– Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer;
– Het verwerkend van het afval;
– De BTW;
– Vier weken huur.

Wil je de container op een specifieke tijd laten brengen of halen? Dan bereken wij extra transportkosten. Benieuwd wat deze kosten voor jouw locatie bedragen? Neem gerust contact op met een van onze collega’s via 053-4340404 of info@rodebak.nl!

Wordt mijn container vanzelf weer opgehaald?

De container wordt niet vanzelf opgehaald wanneer de huurtermijn is verstreken. Wij ontvangen graag bericht wanneer een container vol is en deze kan worden opgehaald. Is het gewenst dat de container op een specifieke datum wordt opgehaald? Geef dit dan twee werkdagen van te voren door via 053-4340404.