Over ons

Je bent aan het verbouwen of opruimen en je hebt een berg afval. Wat moet je ermee? Bij grote hoeveelheden is op een aanhanger laden en zelf wegbrengen naar de stort een beste opgave. Het is dan makkelijker om een container voor de deur te laten plaatsen, afval erin en de container vervolgens weer te laten ophalen.

Zo dachten wij van Haverkamp er zelf ook over. Als onderhoudsbedrijf werken we veel op locaties waar afval vrijkomt. Dus regelden we zelf een aantal containers en een vrachtwagen(chauffeur). Eenmaal voor ons zelf georganiseerd kwam al snel de vraag van diverse opdrachtgevers of we niet ook voor hen het afval wilden gaan afvoeren. Zo groeide langzaam onze containerdienst uit tot het bedrijf dat het vandaag is.

Een aantal jaar geleden besloten we onze dienst te delen met iedereen! We openden onze webshop Rodebak.nl. Simpel, snel en zonder gedoe een container bestellen. Gevestigd in Twente, maar binnen no-time werden we gevonden door klanten uit heel Nederland. Om iedereen te kunnen bedienen zijn we een samenwerking aangegaan met partners die andere delen van Nederland voor ons rijden.

Toch zijn er ook situaties waarin je maar kleine hoeveelheden afval hebt waar je graag van af wilt. Daarom kun je bij ons aan de Kanaalstraat 255 in Enschede ook zelf afval komen storten! Voor meer info over zelf afval storten klik hier.

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk alle reviews