Partners

Zandnodig

Of je nou een beachvolleybalveld wilt of een terras wilt aanleggen; je hebt zand nodig. Via www.zandnodig.nl kun je drie soorten zand bestellen. Ophoogzand zwart en ophoogzand wit (je wilt waarschijnlijk  liever zwart zand in de tuin dan geen of wit zand), of voor gebroken puin. Bestellen doe je direct online.

Haverkamp

Dakgoten schoonmaken, graffiti verwijderen of je ramen laten wassen? Voor alles wat schoon moet kun je bij dit schoonmaakbedrijf terecht. Gevestigd in Enschede en altijd flexibel en snel inzetbaar; www.haverkamponderhoud.nl/schoonmaak.

Heb je hoge ramen en geen zin om de ladder op te gaan om ze te wassen? Of misschien besteed je het ramenwassen überhaupt liever uit? Dan kun je via www.haverkamponderhoud.nl/glasbewassing/ een glazenwasser inhuren! Zelfs met hoogwerker.

Asbest is trending tegenwoordig. De gevaren worden steeds meer bekend en de overheid is druk bezig om alles te laten opruimen. Maar wat nou als je zelf asbest in huis hebt? Dan kun je terecht bij ASTwente. Ze zorgen voor een asbest inventarisatie, een vergunning de sanering zelf uiteraard en al het andere papierwerk waar je liever zelf niet mee bezig houdt. Advies nodig? Ook dan kun je er terecht.