Vacature administratie

Over Rodebak

Rodebak is onderdeel van Haverkamp Groep. Dat is in 1973 begonnen als een eenmans glazenwassersbedrijf en uitgegroeid tot  een bedrijf waar iedere dag ongeveer 100 mensen aan het werk zijn. De familiecultuur is echter nog altijd aanwezig. Schoonmaak, glasbewassing, schilderwerken, asbestsanering, sloopwerken, afvalinzameling en –verwerking. Haverkamp doet en regelt het allemaal! Tijdens dit werk komt er veel afval vrij waardoor wij in 2014 zijn gestart met de Rodebak, een containerdienst waardoor wij voor klanten ook het afval kunnen afvoeren.

Bij Haverkamp houden we van de handen uit de mouwen steken. Geen gezeur, maar aan het werk!

 

Een werkdag bij Rodebak:

Eerst: koffie! Je bent ons eerste aanspreekpunt voor klanten. Je kan snel schakelen tussen verschillende vragen van klanten en opdrachten. Je bent sterk zowel mondeling als schriftelijk en MS Office heeft geen geheimen voor je!

Dit is een combinatiefunctie met het bedienen van de weegbrug (op kantoor). Met bovenstaande ben je bij de weegbrug nog verantwoordelijk voor de kassa (afhandeling) en direct klantencontact.

Ben je geïnteresseerd?

Geweldig! Start met je sollicitatieprocedure door ons een e-mail te sturen met daarin je CV en contactgegevens. Wij nemen contact met jou op. Mailen kan naar: klansink@haverkamponderhoud.nl

Liever telefonisch contact?
neem dan contact op via: 053 434 04 04