Vacature Kraanmachinist Fulltime (40 uur)

Heb jij ervaring met het besturen van mobiele kranen en heb je affiniteit met logistiek en afvalverwerking? Én lijkt het je mooi om de kraan die je op de foto ziet te gaan besturen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent natuurlijk benieuwd bij wat voor een bedrijf je komt te werken, dus even een korte introductie:

Over Rodebak.nl
Rodebak.nl is onderdeel van de Haverkamp Groep. Dat is in 1973 begonnen als een eenmans-glazenwassersbedrijf en uitgegroeid tot een bedrijf waar iedere dag meer dan 100 mensen aan het werk zijn. De familiecultuur is echter nog altijd aanwezig. Schoonmaak, glasbewassing, schilderwerken, asbestsanering, sloopwerken, afvalinzameling en –verwerking; Haverkamp doet het allemaal. Tijdens dit werk komt er veel afval vrij. Hierdoor regelden wij een aantal containers en een vrachtwagen met chauffeur om dit voor onszelf af te voeren. Snel kwam de vraag van opdrachtgevers en klanten of we niet voor hen ook het afval wilde gaan afvoeren. Langzamerhand groeide deze containerdienst tot het bedrijf Rodebak.nl dat het vandaag de dag is. Bij Haverkamp houden we van de handen uit de mouwen steken. Geen gezeur, maar aan het werk!

Ben je geïnteresseerd?
Geweldig! Start dan snel met je sollicitatieprocedure. Dit doe je door ons een e-mail te sturen met daarin je CV en contactgegevens naar bas@rodebak.nl. Nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek en zien we het beiden zitten? Dan vragen wij je een dag mee te komen werken. Zo heb jij de mogelijkheid om te laten zien wat je kan en echt kennis te maken met het bedrijf. Bevalt het ons beiden, dan is de laatste stap een krabbeltje zetten onderaan het contract en dan kan je per direct aan de (Rode)bak!