Online een vuilcontainer huren

Door onder aan de pagina op de container klikken kom je direct in op de bestelpagina terecht. Vervolgens wordt je doorgelinkt naar de pagina van de bouwcontainer. Hier kun je bijna alles soorten afval in doen. Vandaar dat wij hem adviseren als vuilcontainer. Binnen een paar klikken heb je dan jouw vuilcontainer gehuurd.

Als je vandaag besteld dan wordt jouw vuilcontainer de volgende werkdag geleverd. Wil je het op een andere dag? Geen probleem, geef dan tijdens het bestellen aan welke dag je de container wenst te krijgen. Je kunt tevens een voorkeur aangeven voor plaatsen in de ochtend of de middag.

Moet ik aanwezig zijn?

Heb je de container al online betaald? Dan hoef je niet perse aanwezig te zijn.
Wij adviseren je echter om wel bij de plaatsing van de afvalcontainer aanwezig te zijn. Zo kun je de exact gewenste locatie van de container aangeven. Indien het niet mogelijk voor je is om aanwezig te zijn tijdens de plaatsing van de container, dan adviseren wij je om telefonisch bereikbaar te zijn. Onze chauffeur zal je bellen als hij ter plaatse is en in overleg de container plaatsen op de gewenste locatie.

Vuilcontainer huren

Afvalcontainer huren in 3 stappen:

Kies je voorkeuren

Vul je gegevens in

Afronden en veilig betalen